Nyheder april 2024

 HURRA – så blev vi færdige med etableringen af affaldscontainerne i Fasanvænget. 

Fredag den 12. april 2024 havde vi afleveringsforretning med leverandør Rubæk og deres entreprenør Birch Skov & Natur. Vi har takket for samarbejdet og det færdige resultat. Også en tak til Michael og Mads for deres indsats vedr. beplantning og reetablering. 

Efterfølgende skrev vi til Fredensborg Kommune og Forsyningen, at projektet er færdigt fra vores side og nu afventer vi nærmere fra dem. Fredensborg Forsyning skal have et par uger til at gennemgå stationerne og levere en startpakke indeholdende sorteringsvejledninger samt madaffaldsbøtter med poser til hvert hus. 

Vi skal indtil videre fortsat bruge vores skraldeposer i skarnrummet. Vi afventer nærmere fra Fredensborg Forsyning, hvornår vi skal sortere affald og tage vores nye system i brug. Indtil da må de nye affaldscontainere ikke benyttes. 

Til orientering kan oplyses at alle affaldsstationer indeholder indkast til mad- og restaffald. 

På affaldsstation H overfor gård 13 er der indkast til mad- og restaffald, pap, papir, plast og metal. 

På affaldsstation G ved varmecentralen er der indkast til mad- og restaffald, pap, papir, plast, metal og glas. På stationen vil der fortsat være mulighed for at aflevere grønt haveaffald. Der vil senere komme information om hvilke affaldsfraktioner, der kan afleveres i containergården. 

Hilsen 

Affaldsgruppen