Nyheder august 2024

SIDSTE CHANCE FOR GRATIS FIBER! 
I skal inden på mandag d. 12. august have tilmeldt jer opsætning af fiberboks hos TDC Net. Dermed bliver man klar til fiber, når vi overgår til det 1. juli 2025.
Det gælder OGSÅ for TV. Når COAX lukker, kan der ikke ses TV via antennesignal. En TV-pakke skal bestilles via den fiberudbyder, man selv vælger. Denne behøver man ikke at vælge endnu.
Vi skriver ud om forskellige muligheder, når vi har talt med udbyderne og vi kender altallet af potentielle opkoblinger.

Hjælp gerne hinanden i gårdene med at videregive informationen. Måske er der nogen, for hvem snak om bredbånd, COAX og fiber er volapyk.

Det er kun muligt at få opsat boksen i det lille værelse ved hovedindgangen. Dette skyldes, at der mange steder i Fasanvænget ikke kan anlægges og serviceres nedgravede rør og kabler fra havesiden.
Nedgravningen af rør til fordeling af lyslederkablerne starter i løbet af august, og I vil blive adviseret om graveplanen løbende via nyhedsbrev.

AFFALDSCONTAINERNE
Nogle beboere føler sig generet af støjen fra containerlågene. Vi har opsat gummidæmpere, men de hjælper kun, hvis man ikke slipper/smækker lågene.Så derfor beder vi om, at I lukker lågene forsigtigt i, når I tømmer skrald, så de ikke larmer.

Der er nogen, der smider jord og poser med jord i vores trailer til haveaffald. Det er IKKE tilladt. Jord SKAL afleveres om søndagen kl. 10-12 i jordaffald på vores egen containerplads eller alle dage på den kommunale genbrugsplads. 

HUSK IMPRÆGNERING AF FLISERNE
AlgeNord kommer og imprægnerer vores fliser i næste uge. Tidsplanen er med forbehold for regnvejr. Det er IKKE rens – blot skumbehandling.
Fjern cykler, krukker og møbler, så alle fliser kan få behandling.

12/8: Gård 1-4
13/8: Gård 5-8
14/8: Gård 9-10, stier ved tennisbaner, tunnel og institution
15/8: Gård 11-13
16/8: Gård 14-15

KAMERAER OPSAT VED VARMECENTRALEN / CONTAINERPLADSEN
Der er efter aftale med politiet opsat kameraer ved containerpladsen og varmecentralen for at forebygge hærværk på containerplads og tyveri af vores materiel.

NY ANSVARLIG FOR GÅRDENE
Bent Nielsen er fraflyttet Fasanvænget, så derfor er suppleant Natasha Øst indtrådt i bestyrelsen som ansvarlig for gårdene.
Hun kan kontaktes på gaarde@gf-fasanvaenget.dk 

PÉTANQUEFINALERNE
Finalerne afvikles lørdag d. 24. august fra kl. 14.00. Alle er velkomne denne dag til at komme og følge med i afslutningen og finalerne af årets pétanqueturnering.


Mange hilsner fra bestyrelsen